BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 12, 2010

Cerita Syawal

My favourite port for this Aidilfitri. Tangga.

One happy family. Oh, kitorang memang tak pernah pakai sedondon.


Dengan si Akif, jiran sebelah. Our first guest. Sebab Kak Lang yang angkut dia datang rumah. Very cute.

I malas nak cerita, malas nak type. Sebab I sakit hati dengan laptop yang I tengah guna ni. Lembab tak ingat. Memang wajib humban.
p/s; I took 3 hours to post about this because of this laptop.

18 Yorum var:

beruang said...

sama la mcm fmly aku..
ad la 10 taun skali baru nk seddondon..
haha

chentaMAYA said...

wah3, hee~

KNB said...

Simply gorgeous :)

FS said...

Tak memang semua lain colour ;D

dylakamil said...

hahaha laptop kau masuk virus kot rda? try format balik?

baju raya kau cantik :)

PuTeRa aFZaL said...

aku pulak every year memang sedondon..~

TheHeartlessFeeqa said...

comel oh bdk uhh.

kebaya eh weh?
nmpk 8 per 10. hahahahhaah

Rabiatul Adawiyah said...

Bear, hahaha. Okay lah tu. Aku memang tak pernah nak sedondon. Hahaha.

Rabiatul Adawiyah said...

chentaMaya, haha. Kenapa?

Rabiatul Adawiyah said...

KNB, thanks. (:

Rabiatul Adawiyah said...

FS, aku tak paham ayat kau. Haha.

Rabiatul Adawiyah said...

Dyla, ni bukan laptop aku. Ni laptop lama ayah aku. Haha. Gatal guna.

Thanks. (:

Rabiatul Adawiyah said...

Afzal, bagus lah macam tu. Hehe.

Rabiatul Adawiyah said...

Feeqa, siap kau balik ni.

Anyway, kau takyah pakai kebaya pun memang dah nampak. Hahaha.

ahmad faiz said...

muka sepesen,

Rabiatul Adawiyah said...

Siapa?

DOLCEshasha said...

aku pun tahun nih tak sedondon . huhu

Rabiatul Adawiyah said...

Sha, aku memang setiap tahun. Haha.