BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 31, 2010

Wedding cakes

Hey readers. I rasa macam dah lama tak post entry yang santai-santai macam ni. Lama betul lah. Actually I sepatutnya tengah buat assignments kat Foodcourt sekarang ni. Tapi disebabkan kelajuan broadband yang memang jarang I dapat, I pun terus lah dengan cita-cita untuk online. Lepas tu tiba-tiba terfikir nak google image wedding dress. Serious semua lawa-lawa. Tapi wedding cakes lagi menarik minat I. I google je pun gambar ni semua. Enjoy lah sempena Merdeka ni. Haha, takdak kena mengena.


This one is so sweet and simple.

Yang ni lagi sweet. Siap ada shadow lagi tuu. Kau ada?

Cool gila. Tapi macam tak cukup je nak bagi all the guests.

Horror. Try lah guna cake ni untuk your wedding. Malam first mesti buat kenduri arwah.

Yang ni lagi psycho. -____-

This cake is specially for the Queen Control.

This one sangat psycho. Kalau nak buat cake macam ni, self confidence kena tinggi gila okay. Sebab kalau perut buncit pun kena buat sama jugak. Tapi macam untung je buat cake macam ni. Hipotesis; semakin besar badan, semakin besar kek.

These are the most that I like. (:

Simple but nice and so adorable.

p/s; I want a garden wedding style.

18 Yorum var:

•myraSHJ• said...

aku lagi suka kalau gambar Ninja Turtle ! dr kecik ag weh,asik lyn kek tu je (:

rda said...

Myra, hahahaha. Kau memang. Nak kahwin pun guna cake Ninja Turtle ke?

senandung semalam said...

cntiknye..
;)

rda said...

Senandung semalam, cantik kan kan. (:

mohd khairul anam khazali said...

aku nak yang gambo ke-4,ke-5 dari atas je.kenduri aku kan rock!

nn said...

i suka yang kek last sekali tu bunga2 merah pink. romantic :)

beruang said...

wah kau..
mentang2 la nk msok musim cuti skola da en.tambah plak baru abeh asasi,cam ad papa ja..
mungkin ini sign pertama??
hehe

TheHeartlessFeeqa said...

serius lawa2 oh, jom bkk kedai kek? xD

rda said...

Anam, aku taknak pi kenduri kau.

rda said...

NN, I pun suka sangat. Very sweet kan?

rda said...

Bear, haha. Over lah ang. Aku saja ja. Berangan tak tentu pasal.

rda said...

Feeqa, serious? Jom weh!

FS said...

Kalau buat kek aku dengan si bf mesti kenyang satu dewan dapat makan kek, haha

beruang said...

mula2 berangan.
pas2??????
hak3
xd la,men2 ja rda..

13may said...

saya tak suka kek...

sekian :D

ps: selamat hari raya!

rda said...

FS, hahaha. Aku nak yang besar.

rda said...

Bear, hahaha. Kau memang.

rda said...

13 May, hahahaha. I suka kek. (: