BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 21, 2010

A so called short one.



Semalam, I went to the class trip. Ada Majlis Berbuka Puasa di rumah Sofwa. Best. Sebab ada ramai budak kecik. Oh, I really love kids. I love babies. And that was the main reason why I so enjoyed yesterday. Thanks to them.

Terasa lama betul tak post pasal tentative diri sendiri. Hidup makin busy, line broadband pulak makin menyakitkan hati. Tu lah pasal, tak dapat nak update blog. Nak update status kat Facebook pun makan berjam-jam. Emo pulak malam-malam ni. Oh, sekarang sedang dalam process menyiapkan written submission or the memorial for the mooting inter-part competition. Macam mana lah I boleh tersesat masuk moot competition ni kan. I don't know.

So, basically I had done my debate assessment and I need to be ready for my persuasive speech assessment. Sir Nasir wants to look at the idea of our speech by tomorrow, roughly. The Economy's second quiz would be on Monday. Then, I really need to finish up my second term paper because we need to pass it next week.

Busy nya sekarang. Nak reply message manusia pun, macam takdak mood. Yes, I am selfish. I tak sabar nak balik raya sebenarnya. So, dah malas nak type. Bye.

12 Yorum var:

ahmad faiz said...

kau memang pemalas

mier@merr said...

haha..bai.

beruang said...

rajinkan diri anda..

afilya said...

weh . kak rda ad ciri2.. IBU !! wahaaa... ibu ibu!!! XD

mohamadazrulhaqim said...

kau memang ratu.
HAHA.

tetiba jah!

rda said...

Kiwi, kau lebih malas.

rda said...

Mier,bye bye. Haha.

rda said...

Bear, hahaha. Doakan noooo.

rda said...

Adik, I know. Haha. Dah boleh kawin kan kan?(:

rda said...

Akim, aku kan ratu cantik. Dah.

lumut said...

rindu rumah plak aku..

ye mmg x sabar sgt2 nak balik raya..cissssssss..nak balik.=(

rda said...

Lumut, kau raya kat mana tahun ni?
Rindu rumah, balik lah Malaysia. Boleh ketemu. (: