BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 09, 2010

..

Saya perlukan gambar yang banyak untuk memeriahkan blog yang suram ini.

13 Yorum var:

nn said...

oh. tulisan pun dah cukup memeriahkan :)

FS said...

lps ni p makan tangkap, p kelas tangkap, p mandi TANGKAP (hot yaw!)

mier@merr said...

blog sy byk gmbr..amek la..haha

rda said...

nn, tapi macam suram je dengan tulisan dan isi hati yang sedih ni. :(

rda said...

FS, part mandi aku nak tangkap banyak2. Haha. Terus blog ni jadi blog porn.

rda said...

Mier, hehe. Saya nak gambar sendiri.

DOLCEshasha said...

Rda , back to before pls : )

rda said...

Sha, will do! No worries!

ween said...

knapa sedih rda? :(

asked said...

take care my dear ..
perasaan macam ni memg akan datang dalam hidup .

walaupun tak selalu.tapi pasti ada.






ape aku ngarut daa..
haha..
rindu kat ang lorh~ hee

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

rda said...

Ween, I lost my self.

rda said...

Asked, take care too. Miss you.