BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 03, 2010

Of May

So, ini jadual untuk bulan ni. I dah rasa macam secretary untuk diri sendiri dah ni.


5th of May, Muet speaking test.

6th till 7th of May, cadang nak shopping shopping.

8th till 10th of May, training for Kenyalang Open Debate at UiTM Kedah.

10th of May, will depart to Kuching from Penang.

11th till 15th of May, Kenyalang Open Debate.

16th till 19th of May, training for Arau Open Debate at UiTM Kedah, again.

20th till 25th of May, Arau Open Debate.

27th of May till 1st of June, 111 hours debate.

29th of May dah start third sem sebenarnya, tapi I akan masuk lambat. Well, masa kat rumah dah semakin suntuk. Tah bila lah I nak qada' semua tidur-tidur yang tergendala ni. 2 bulan cuti macam 2 hari. -____-

p/s; FS and Dyla, I think I can't make it for this Friday. Sorry. ):

14 Yorum var:

FS said...

it's okay , kami paham hang busy .

rda said...

Hahaha, macam apa je kan. Takpa takpa, kita boleh lepak lain kali.

dylakamil said...

peh gila lah jadual debat kau nih. haha oh takpe rda, we totally understand :)

rda said...

Dyla, aku pun dah naik gila dah ni. Hahaha. Thanks babe. Thanks so much. (:

duniaku said...

u re so busy with dbate!
all da besh k:)

.zigha. said...

yaaa Tan Sri. macam mana dengan projek mega kita dgn Teraju Holdings *nama standard drama Melayu*. saya terpaksa ke Hong KOng this Thursday untuk projek kita yg terbaru tu. semua about 13billion lah,



HAHAHAHAHAHAHA.

FeeQa said...

kau ni sbnr nye menteri kn? mnyamar jd student? busy je aku tgk :D

DyanaBangs said...

gilebabbi berbakat duhh kau ! career woman ~

s.c.h.u.l.t said...

a really FULL MAY :)

rda said...

Duniaku, tahu takpe.

rda said...

Zigha, Datuk saya sekarang dah buat bisnes baru, jual budu. Jadi saya nak partner, boleh lah Datuk join saya. Hahah.

rda said...

Feeqa, hahaha. Shuuhhh. Diam diam tau.

rda said...

Dyana, busy woman ah. Haha.

rda said...

Syud, Fullest month! Haha