BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, April 24, 2010

Malaysian University English Test

Nothing much to say, it was difficult baby!

21 Yorum var:

.zigha. said...

my writing totally sucks!

nn said...

tetiba teringat muet 2007. speaking and writing gila teruk. nasib baik reading and listening cover. pheww!

FS said...

kita doa2 je lah wehh

adzrul syafiq said...

me too feeling the same way
..however, despite of these sucking dficulties and hitches,kita terpaksa dapatkan jugak at least band 4 tu or otherwise, gdbye bls..huhu..

papepun , part listening memang xclear..bukan sebab radio ke ape..tp sebab cara lelaki tu pronounce mmg ke laut..lastly, gd luck!!

(sori coz komen ni lagi pjg dr entry)

bpharm06 said...

it's okay. you had tried your best :)

ween said...

dont worry Rda, I believe u could reach ur benchmark. law student must scor at least band 4 kan? ur english are great :)

FeeQa said...

betol, doa je lahh.

DyanaBangs said...

anda boleh !

DyanaBangs said...

anda boleh !

rda said...

Zigha, same goes to me. Konon nak score kat writing, tapi macam tak je. :(

rda said...

NN, yeke?? So, you dapat band berapa? Ni I rasa semua teruk ni. T_T

rda said...

FS, yeahhh. Aminnn.

rda said...

Adzrul, tahu takpe. Kali memang susah gila. I dah tak tahu nak score part mana. Writing macam apa je. Reading pun so-so je. :(

Good luck to you!

rda said...

bpharm06, thanks. Please pray for me. :)

rda said...

Ween, yeah kena dapat band 4. I tak tahu lah, time exam, rasa macam bodoh gila english. :(

rda said...

Feeqa, please. Doakan aku. :)

rda said...

Dyana, I wish!

beruang said...

listening hempeh gla..
dy wat sleng TROXXXXXXXXXXXXX leh..
tensen toi aku..
haha

rda said...

Haha, semua dok complain listening. Aku pulak rasa writing macam gampang.

cik fara said...

sngt setuju!

gud luck weyh :)

rda said...

Fara, good luck too babe. (: