BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 04, 2010

I nak kahwin!

Like seriously, I rasa macam nak kahwin sekarang jugak. I mean, sekarang! Memanglah umur I baru 19 tahun, tu pun tak masuk lagi 19 tahun. Tapi kisah apa, zaman mak-mak and nenek-nenek kita dulu boleh je kahwin umur 16-19. So, apa salahnya kan? Lepas tu imagine pulak dapat husband yang hot dan sexy. Kaya, boleh lah. Yang penting, I nak yang messy! Barulah nampak sexy. Haisshhh, memang tak boleh nak focus study kalau asyik berangan kahwin dengan lelaki-lelaki hot. Tapi study jugak lah jadi main factor kenapa I rasa nak kahwin sekarang jugak. Tension tension.


Kalau lah dapat si Remy Ishak yang betul-betul, sumpah I tak keluar rumah. I'll treat him 24/7 non stop. Hahahaha. Takpe, I sanggup jadi full-time housewife demi suami tercinta. Gila hot lah lelaki ni, sexy pulak tu.
Yea, awak sangat messy sebab tu awak hensem and sexy. Kalau dapat ni, sumpah tak cari lain. And seriously, kalau tak dapat the real Remy Ishak tapi ada iras-iras pun I tak kisah. Er er, nak awak yang dalam Nur Kasih tu boleh? Heee T____T Gila gatal I ni.

Atau mungkin ada rezeki lebih sikit boleh dapat husband macam Gerard Butler. Gila hot dalam P/s; I love you! dengan The Ugly Truth. Tengok tengok, sangat hensem dan messy kan? Kalau dapat husband macam ni, siang malam I nak tatap muka dia. Taknak bagi dia keluar rumah langsung ni.

Sebab Gerard Butler sangat sexy okay! Perempuan yang tak cair tengok Gerard Butler ni memang something wrong lah kan. Haha. Tapi yang dah cair, back off okay. I nak berangan dia jadi husband I. Tapi macam over la kan, sebab I rasa I lagi suka lelaki-lelaki Melayu. So, Gerard Butler hanyalah angan-angan.

Jeng jeng jeng! Ini dia calon suami terakhir, encik Fahrin Ahmad! Wahhhh, sangat hensem, hot, dan sweet. Dah lah baik gila kan, lantak lah kalau perempuan lain tak suka kat you tapi I still nak berangan you jadi husband I. Hahaha.

Dan sekarang I dan tak tahu nak pilih yang mana satu untuk jadi husband. Macam mana nak kahwin ni? Nak tiga-tiga boleh? Tolonglah datang meminang I sekarang jugak. I nak buat solat istikharah ni *Macam lah diorang nak. T___T

p/s; inilah akibat study terlalu banyak. *erk. ;p
p/ss; supposedly kena pergi forum malam ni, tapi er er faham-faham lah.

31 Yorum var:

prince rayme lala said...

wah... semacam dah ada penyakit berjangkit.. nama pathogen nya ialah.. veranganlupadunia. haha
rda, berani dan konfiden entri nieh. haha sangat vouge! ( boleh tak remy ishak tuh.. rda buang ishak. LARIKK! hahalesbian2.. haha

*yOko* said...

haha..i like gerard butler tu!!!sexy n messy!!!auww..=)

rda hot said...

Remy, hahahahhaha. Nak gelak puas2 tengok comment Remy ni. Tahu takpe, suka gila berangan sekarang ni memang jangkit dengan Remy. Hahaha. Hahaha. Buang ishak?? Matilahhhhh. ;p

rda hot said...

yoko, tahu takpeeee, sumpah sexy!!!

s.c.h.u.l.t said...

awww..rda babe.

kenapa jejaka yg kita suka sama? tp I lagi suka baby face. macam Matt Dallas or Kim Bum :D

tapi Remy Ishak. tak terlalu sexy dimata I. so xkan layan 24/7. ihiks ihiks

my choice: F.A! sweet. adorable. gagah perkasa dan flexible! ;)

rda hot said...

Syuhada, actually I tak suka lelaki yang baby face. I suka yang messy2. Hehhe.

Tapi Fahrin Ahmad hot! :)

.zigha. said...

hohmaigucci! asal semua laki kau minat semua aku punya jugak!

okey fine aku bini muda okey! hahaha.

AFIQah said...

kau nk remy tu amik la.
tp sorry byk2 td mak aku baru call, dye ckp fahrin dtg merisik aku ;D

rda hot said...

Zigha! No way! Kali ni aku takkan mengalah. Kau kan dah ada abang! Anak2 kau nak letak mana?

Hahaha.

rda hot said...

Feeqa, jangan tipu diri sendiri okay? Kesian kau. T__T Hahaha.

DyanaBangs said...

bradley cooper ntok aku pls ? atau logan lerman ?

rda hot said...

Dyana, okay okay. Kau amek lah. Aku nak tiga orang ni je. Hahahah.

asked said...

kahwin...
T.T

nak kawen.....
due~

rda hot said...

Asked, tahu takpe. T___T

Irs ♥ said...

akak!kteorg duk sbuk panik nk kuar result,bley plak dy pk nk kawen.study xabes lg,pstu nk demand mcm2.haha

btw,Logan Lerman is mine :)

rda hot said...

Irs, hahaha. Kisah pulak akak kannn. Ni tengah tension study lah adik, tu yang berangan macam2. Hahhaha.

Hah, amek lah.

Eff Ass said...

kau ni nafsu badak tahu x ?
laki2 ni klu dapat kau , sure kena ambik ubat kuat hari2

HAHAHAHAHAHA

saja nk annoy kau ! ROFL

rda hot said...

FS, hahaha. Aku memang suka hardcore dohhhh. Haishh, tak sabar tak sabar. Hahahha.

mohamadazrulhaqim said...

rda..
aku nak anak!haha
bukak blog aku!

lau xdp remy ishak, remy lala pun ok pe..
hahah

.zigha. said...

eh eh aqim nak anak. kau pulak nak kawen. aku jodohkan korang dua ja la! senang kan mcm ni. dh mcm jodoh ni! setuju ja la okey? okey?

HAHAHAHAHAHAHA. *gelak guling guling*

prince rayme lala said...

akim - mati la rda jadik top! oppps... PITAM! haha

~Dr.CiNta~ said...

owh tulun la rdam, ak ingt ak sorng je nak berangan kawen upe2nyer, kmu pown da kne jgktan lah nih, hahahaha~~ ape2 pown selamat pengantin baru bile ko da nk kawen k, hahaha, ak hari2 married jerk~~ ^^ hahahahahaah~~~~ moge aku jue cepat kawen ^^

p/s : tpi, mcm agk over kowt nk brgn kawen ngn artis2 hot cam g2, hahahaha~

~Dr.CiNta~ said...

okey typing error, ak nak tjukan kat rda bukan rdam, hahahahaha

dylakamil said...

hahaha asal tiba tiba nak kawin ni :P

rda hot said...

Aqim, sebok je tiru entry aku! Hahaha.

Hongek kau remy lala. Hahaha.

rda hot said...

Zigha, aku perlu jumpa kau esok. Kita settle face-to-face apa yang kau tak puas hati dengan aku okay?


HAHAHA.

rda hot said...

Remy, hahahhaha. TAKNAKKKK!

rda hot said...

Fawae, hahahha. Kau pun berangan kawin ke? Gila lahhh kita ni kan. Takpe takpe, asal jangan kacau calon2 suami aku tau. Haahahha.

Haishhh, biarlah nak berangan. Haha.

rda hot said...

Dyla, haha. Biasalahhh gatalll. ;p

adit angelo said...

omg.. ada... what's this??? hahhahha....

rda hot said...

Syuk, haha. These are my future husbands. ;p