BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 30, 2009

Dulu I Lesbian

Dulu, I percaya pada semua senior. sebab masa tu first time I jauh dari family and it was too early for me. 13 tahun. macam kecil lagi je masa tu kan. I masuk asrama, sehari, seminggu, sebulan. pun still nangis-nangis lagi macam orang separuh gila rindukan family. padahal kat rumah rimas dengan adik-adik yang annoying dan rasa macam nak lari dari rumah. but yes, I do agree on what people say. Bila dah tiada, baru kita tahu nak hargai. ah, apa masuk pasal family pulak ni. I ingat lagi, bila habis je orientation week, mula lah kakak-kakak senior yang masa tu form 2, cerita macam-macam pasal hostel. hantu, warden, senior, batch mana paling hot. dan banyak lagi. lengkap semuanya.


Kakak senior tu cakap, kat asrama ni tak boleh ada kakak angkat. HARAM. (highlight the word) tak boleh, jangan. tak boleh ada lah senang cerita. Lepas kakak-kakak cerita, I macam wtf? suka hati orang lah nak ada kakak angkat ke, ibu atau emak angkat sekalipun. Dan I macam, nanti aku carik (dalam hati) woohaaa. bukan carik pun. dan masa pun terus berlalu. biasanya, kehidupan tingkatan 1 penuh dengan linangan air mata. everyday pun nak call parents dan laporkan setiap apa yang I buat. yea, yea. I homesick tahap gila. tapi I bukan pemenang sebab ada kawan I lagi teruk dan dasyat. So, masa tu dengan keadaan rindukan family, of course I rasa macam I need someone yang I boleh bercerita tentang perasaan betapa rindunya I pada family I. huh, tsk.

Dan cerita bermula lah. bila I baik gila dengan sorang kakak senior yang masa tu dah upper 6 dan beliau merupakan Exco Dobi. ohh, kakak dobi ku. haha. seronok, sebab dia banyak bagi I nasihat dan kuatkan semangat I. but then, tak lama pun since itu adalah tahun terakhir bagi kakak tu. So, tinggallah I sorang-sorang tanpa kakak senior yang baik lagi. Bila masuk tingkatan 2, wooohaaa. please believe this yang I dah start bawak phone pergi hostel. bukan public phone. Sebab utama, rindu family dan nak call mak ayah setiap malam. Dan mulalah cerita tersalah nombor dengan seorang kakak senior yang masa tu tingkatan 4. ohhh, I pun macam buat bodoh jelah kan. Tapi lama-lama I betul terkawan dengan kakak tu dan menjadi sangat rapat. But then, kami tak pernah pun bersembang secara live. Hanya bersembang melalui telefon dan sms. Sebab kalau jumpa dia depan-depan, sumpah jantung I dupdap dupdap. Apakah? Ala, kira macam scandal lah masa tu. Dan I dapat tahu jugak, masa tu ramai sangat yang minat kakak tu. Kenapa entah. Maybe sebab kakak tu macam talented gila dan banyak benda yang boleh dibuat. Plus, kakak tu hensem lah. hahaha. not too ladies tapi bukan tomboy.

Dan kami pun start rapat lahhh sampai lah ditahap berjumpa dan kakak tu pulak rajin datang dorm I dan borak bersama dan tidur bersama tapi tak buat apa-apa okay. Tapi macam banyak gila dugaan sepanjang I rapat dengan kakak ni. sebab ramai sangat yang tak puas hati and try to disturb our relationship. sampai I gaduh besar dengan kakak tu sebab masa tu ada orang tuduh I cakap kakak tu recycle bin. sebab suka tukar-tukar adik angkat. (what the funniest thing ever) hoho, padahal bukan I cakap pun, orang lain yang cakap. one of her adik angkat jugak lahh. and masa tu, penat jugak I nak explain, tapi lama-lama malas. sebab I fikir, kalau I tak salah buat apa nak takut and I percaya, someday the truth will come over the situation.

And yes, I won the case dan betul apa yang I fikir, betul-betul berlaku. before I masuk form 3, I dapat tahu yang I akan duduk satu dorm dengan kakak tu and masa tu tengah perang dingin lagi and I macam wth, macam mana I nak survive satu dorm dengan orang yang dah tak suka I kan disebabkan benda yang I tak buat. But then, I biar je and let's time decide everything. And a few day before we registered for new semester, tiba-tiba kakak tu contact I balik and minta maaf sangat-sangat sebab tuduh I bukan-bukan. And budak yang cakap dia recycle bin tu sendiri yang mengaku. Dan I pun macam, oh that's good sebab next year I nak PMR and you pulak nak SPM. so why not, kita bermaaf-maafan. And after that I macam layan tak layan je kakak tu. Tapi, she asked me for a relationship like before. Meaning that, rapat dan baik macam dulu. Mula-mula sumpah I tak nak tapi nak buat macam mana kan, sumpah I sayang gila kakak tu masa tu. Sayang, macam I pernah sayang BF I satu ketika dulu. Macam tu lah.

And we became close again after that. Dan bila masuk new semester I macam tak sabar sebab dapat 1 dorm dengan orang yang I betul sayang. And masa tu, memang tahun kena sakat dengan kawan-kawan kakak tu lah. sebab yea, kami memang rapat. dah macam couple dah I rasa. And I know kawan-kawan I masa tu mesti fikir I ni lesbian. Tapi masa tu, I tak rasa bersalah pun sebab I rasa I sayang dia sebagai kakak. Tapi, kebahagiaan dengan dia tak berpanjangan. acececehhh. Sebab baru berapa bulan I baik dengan dia, masih wujud orang yang dengki dengan kami. Tapi bukan adik angkat dia. But ada sorang kakak form 6 yang masa tu minat gila kat dia. haisshhh, dah macam penggoda dah I tengok dia. I macam relax je lah kan sebab masa tu I percaya kakak tu sayang I sorang je. Mula-mula I tak kisah pun dia nak kawan dengan kakak form 6 tu. sampai kadang-kadang kakak form 6 datang kat I mintak izin nak lepak dengan kakak tu. Semua yang dia minta I angguk, but still I have good relationship with her.

Sampai satu ketika, kakak form 6 tu fitnah I. yea, I difitnah sekali lagi. Dia mengadu kat kakak tu yang my friends and I cakap macam-macam pasal dia (dia was kakak form 6 tu) dia kata kitorang ni macam tak puas hati, kata dia perempuan murah lah. dan I macam WTF kau nak tuduh aku kan padahal aku baik gila dengan kau before ni. Sampai one day, kakak tu tanya I sendiri whether it was true or not and of course lah I cakap NO. It's not. tapi masa tu takde siapa pun percaya. And you know what people, masa tu betul I kena boikot dengan kawan-kawan kakak tu. And you all just imagine, macam mana bila kena boikot dengan kakak-kakak senior satu dorm yang dulu I boleh tepuk-tepuk tampar manja. I menangis. Even, I budget depan orang yang I macam tak kisah. Kawan-kawan je yang ada masa tu. Tapi I tahan, sampai I ambil PMR and I keluar dari sekolah tu.

Even masa tu I rasa difitnah tapi I betul fikir kebenaran itu akan muncul jugak satu hari nanti. And I betul, once again. Bila masa I kat sekolah baru, kakak tu contact I balik dan minta maaf sebab dia tuduh I. And kakak form 6 dah mengaku sendiri and dah terkantoi. Sebab dia siap kata I bagi message kutuk-kutuk. call dia cakap kurang ajar. And I masa tu macam mintak prove kalau betul. and dia tunjuk bukti. Dan betul, memang my number yang ada kat phone list dia. Tapi sumpah perempuan ni memang tak tahu malu. Padahal I tak tahu pun number dia, then dia misscall I, and I misscall lah balik. Then, cakap I kacau dia. WTF. Dan lepas tu, sumpah I dah taknak ada hubungan special dengan mana-mana senior pun. Sebab bila I fikir balik, betullah I dah macam lesbian. cuma tak buat sex je. hahaha. eh eh, tapi masa tu I ada BF, maybe I bisexual kot. Okay, dah. Bye.

p/s; I still contact kakak tu sampai sekarang. Just kawan macam biasa. Tapi dia jugak yang start contact I.
p/ss; gila panjang post ni, tak nak baca sudah.
p/sss; Clicik nuffnang tauhu??

31 Yorum var:

{lumut} said...

haha..
aku pernah juge diminati adik2 disekolah..
diorang siap gado diape dpt rapat ngan aku..hell btoll..
haha..lawak2..

warfeel-efairy said...

Wah, share pengalaman lama. Interesting. Dulu saya pon dak hostel, sbp. Ramai juga berangkat2 nie. Ada baik, juga. Kalau ada apa2 kes, ada senior leh back up kan. Tapi tu semua pengalaman kan. Ada manis, ada pahit. Semua tu mengajar kita menjadi lebih baik di masa akan datang.

Regards,
efairy

warfeel-efairy said...

Wah, share pengalaman lama. Interesting. Dulu saya pon dak hostel, sbp. Ramai juga berangkat2 nie. Ada baik, juga. Kalau ada apa2 kes, ada senior leh back up kan. Tapi tu semua pengalaman kan. Ada manis, ada pahit. Semua tu mengajar kita menjadi lebih baik di masa akan datang.

Regards,
efairy

.rda. said...

lumut. aisehhh. famous amos jugak kau time sekolah kan. wahaha.

.rda. said...

efairy, betul lah. pengalaman banyak mengajar kita. :)

ween said...

wah.

dulu u sekolah perempuan eh?

I pun bisex.

jom couple dgn I nak.

HAHAHA.

;p

.rda. said...

ween, ehh. tak lah. I sekolah campur-campur. kat sekolah ada BF, kat hostel ada GF. ouccchhh.

jom, jom couple. ;p

nadirah_nor said...

gila kao
naseb baek x jadi lesbo
huhu
skuul aku dulu pon da
kes cmtuh
(x leyh ckp lebey2..jge name skool;p)

.rda. said...

nor, haha. tahu takpe. aku pun rasa sedikit gila weyyy. aisehh, kau kan dah habis sekolah. nilah masanya nak malukan sekolah masing2. wakaka.

Hidayah Baik said...

HAHAHAHAHAHA I THINK I KNOW WHO ARE U TALKING ABOUT. kak *y**?

ghostnflowers said...

kalu kat skul aku,adk angkat neyh pggl jambu...
wlopon adk angkt ang 2h htam mewlegam..
hahaha

.rda. said...

ghostnflowers, wakakaka. aku jambu lah kalau begitu. ;p

.rda. said...

hidayah, wth kau tauhu? hahaha. dah dah, tak perlu kot nak tekan caps lock, besar kan font. ;p

Farhan Zafry--;LITHIUM said...

weh... kakak tu hot gila aik,... ehmm, means ko pun kira hot an, smpi hubungan korang ramai ygg nk runtuhkan.. wuahhhh

Hidayah Baik said...

HAHAHA BANYAK DOH CITE SKANDAL PASAL DIE. TAKKAN AKU TAK TAU KOT HAHAHAHA NAK CAPS LOCK GAK HAHAHHA EH ANNOYING.

senang, panggil rda said...

paan, hahahaha. itu lah maksud tersirat aku disebalik kisah ni. nasib kau tak lembab. ;p

senang, panggil rda said...

Hidayah, sumpah annoying rasa nak cucuk mata kau dgn pencungkil gigi. eh eh, garfu lah. siot je kan, memang banyak kot gosip scandal akak tu. hahaha. tapi tu semua cerita lama. I pun dah busy sekarang kan. ;p

ahmad faiz said...

patot muke kau mcm tu. haha.
** middle fingger utk kau.

trade mark aku ble jumpe kau. hahaha

ween said...

I sebenanya experienced the same thing masa I sekolah dulu. When I was in F4, people used to call me lesbian sbb masa F1 - F3 I sekolah perempuan. F4 baru I transfer masuk sekolah campur.

Then, masa F4 I sgt closed with my best-girl-friend yg boyish look. People thought we were couple at the time. HAHA.

Damn. u buat I terkenang kisah lama!

Kenapa ur story slalu mcm ada click dgn I ya? I rasa kita ada chemistry la. Heh ;p

sila couple dgn I skarang (^_^)

senang, panggil rda said...

Faiz. bongok kau. kalau jumpa aku je angkat fuck. siot.

senang, panggil rda said...

ween. hahaha. sama sama. you suka buat I terharu. :') :')

jom jom couple. I nakkk. hahah.

Aimi Liyana said...

hehe, teringat dulu ada gadis minat I, suruh cium pipi dia, bila I cium, dia kecoh 1 sekolah, adoiiii :p

senang, panggil rda said...

Aimi Liyana. hye, thanks for dropping by. :) hahha. yeke? gila lah perempuan tuuu. mesti bangga gila. hahha. I rindu sekolahhh. :)

ahmad faiz said...

aku cium laki byk je. haha.
xde spe kesah pon. haha

senang, panggil rda said...

faiz, haha. babi kau. aku pun cium perempuan banyak ohhh. ;p

Anonymous said...

Jum couple

Lucy Saputri said...

Cerita Lucah Teruk Sex Melayu

Nurool Ternoda

Pecah Dara Juliana

Rogol Menantu

Ustazah Rohana



Cerita Dewasa Sedarah

Cerita Mesum Seks Dewasa

Mohd Kirai said...

Haha..jum

Mohd Kirai said...

Haha..jum

Darwis Azaldi said...

Wechat I dar_wis14 add k I teringin cari gf bisexual 011-11797265

Darwis Azaldi said...

Nak Cari gf yg bisexual wechat I dar_wis14 011-11797265 text me k