BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 10, 2009

sudah bermula.


terima kasih byk2 kepada model2 free yg sanggup memberikan komintmen yg tinggi ntok menghasilkan gambar ini.((;

dyla,sumber inspirasi.

tibe2 terasa nk update 1 entry pendek.sbb da lame x update ni.(ceh,padahal baru semalam kot.haha) tp xtaw nk update ape setelah penat mencari ilham.tibe2,time godek2 my lappy,aku tejumpe la 2 pics ni.so,terasa nk share ngn anda sumer dan beritahu satu dunia,sy ni photographer yg hebat.juga berbakat dlm melukis.ini cuma kegilaan dan kesengalan yg sudah bermula sejak dua menjak ni.tah la,lately mcm hepi semacam je kat dlm kelas tu.cm budak spastik pon ade gak.sumer benda nk buat.nyanyi lagu dikir barat la,lagu kg pening lalat la,belakon watak bukan2 la.(ni aim yg ajar.)smpi sumer tnye."rda,ko sihat tak ni??" yeye.aku sgt sihat oke.tp xtaw la kalo dah terjangkit ghazi yg da kena kuarantin sbb H1N1 tu.(padahal die tipu je.bedebah sungguh ini lelaki.) but aku rase this is the best way ntok hilangkan rase tension aku lately.haha.yup,the best way.smpi time kelas CSC pon,dpt hasilkan satu lukisan dan gambar2 bermutu tinggi.((; maafkan saya sir suhardi.

notakecil:pendek tak entry ini?please angguk sekarang.

8 Yorum var:

adrinorous. said...

rda;
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

.rda. said...

haha.
asal??
;))

m.haziqhanif said...

dyla ensem baii

.rda. said...

haha.
xbleh blah oh ajik.

Lady FS. said...

tgh angguk laju2 nih ;p

.rda. said...

haha.
da2.
anda boleh stop sekarang.
;))

azmyjkjk360 said...

aku yg pling hnsem rse.HAHAHAHA

.rda. said...

ceh.
nk jugak.
amek2.
haha.