BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, April 12, 2009

my pink house.((;





salam reader~
well,kali ni aku nk citer sket pasal umah PINK aku.or dis princess's world!erm,act dis blog had been created by me since i was in form4.huhu~btw,i love writing esp bout my own self.b'cuz by that way,i'm feeling gud for being my own self!yeah.haha.so,dis blog act dh melalui lbeh kurang 7 kali transformasi.dan apa yg anda sumer nmpk skarang adalah yg terbaru.(*act,aku nk transform lg but i dun hve enough time to do dat.)so,dis is da latest yg aku mampu buat.so far.but fyi,even rumah ni dh transform 7 kali tp sekali je aku cat kaler HITAM.haha.yg lain sumer kaler PINK.well,i'm addicted to PINK so freaking damn much!but beware bcuz i'm not a BIMBO oke!haha.i'm juz lil bit gedixx.mereka yg kate.haha.so,bout the input in dis blog.act,aku xnk la focus kat satu2 bnde je.cuma ape yg aku akan tulis kat dlm ni adalah sumthing dat i think is quiet significant in my life and maybe sumthing dat i love so much.or maybe bout sumthing dat i interested to.so,anybody yg rase blog ni xbwk manfaat pd korang,i'm really sory bcuz i can't makes everybody satisfied in wut i do.i juz do dis 4 myself and kalo secara kebetulan bg manfaat pd org lain,i think it's better.so,kalo korang xske ape yg ade kat blog ni,juz leave ur comment 4 me to improve my writing.act,bile ader org yg concern on wut i wrote,i feel more comfortable.so keep up ur comment here oke.hehe.and 1 more thing,aku rase yg aku dah transform da way of my writing in dis blog.b'cuz kalo compare to da posting yg dulu2,i think my writing now is better than b4.well,dat's my opinion.xtaw la wut do u guys think bout dat.hehe.so,last but not least thanx to all visitors and readers b'cuz of ur willing to view dis PINKY house and read bebelan sy!tq.((;

2 Yorum var:

Hidayah said...

cat umah ko kaler itam? WAH!
kat bilik tido ke kt jamban??
teringin gak aa cat itam. cam best saje hee

.rda. said...

haha.
try la.
oke gak kowt.
;))