BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 07, 2009

election,cakes,c.o.a.s, n me

salam reader~
hye everybody.lately ni sgt2 busy ngan keje so aku sgt2 ssh nk update dis blog.so,in this entry will tell u too many story.xpe kn??haha.sukati aku la.blog aku.plus,i know everybody miss me here!((; well,nk citer pe yg dh jd on last saturday(*heh,dh basi la weh,xpe nk citer gaks.)ari sabtu ari tu aku teringin sgt mkn kek.so i told my mum.then mak ajak beli kek kat SR.so mlm tu otw blk umah from maklong's house kat semenyih.kami singgah la SR.tp tbe2 je aku rase cm xnk kek kat SR.plus,ari tu baru je mkn.so i'd deciced beli kek kat King's Bakery.(ala,kat sebelah SR je kowt.)kek2 kat atas tu la yg tlh dibeli.sumer tu aku punya n aku yg mkn.haha.(xde la byk sgt aku mkn en??)then,da next day maklang dtg umah aku n nk dikatakn citer Melayu la kan.haha.kak myra bwk kek yg sgt byk!huh,giler best.kek coklat ade,cupcakes pun ade.so aku name kn weekends tu sebagai HUJUNG MINGGU KEK SEDUNIA.haha.tp xde la aku mkn sorang kek tu sbb byk sgt weyh.siap bg jiran2 agy.cess.yg kat bwh ni la kek2 yg kak myra buat.haha.oke.stop citer psl kek tu.dah abes pun.));


then,nk citer bout perjumpaan rasmi LBD's a.k.a trio gedixx di MV.haha.act,aku xplan pown nk tron MV ari selasa tuh.but secara kebetulan nya kisah bermula bila aku amek cuti ari tu sbb ade driving test kat PJ.then,ptg tu tbe2 afzal call aku."rda,esok ko bleh dtg maahad x??training bdk2 ni debat." pastu aku ngn confident nye jwb."eh,boleh sgt!!esok aku cuti!okok.esok aku smpi."tut..tut..a few mins later aku text fara.ajak dye teman aku gy maahad.yela kn,xkn nk gy sorang2.aku en PEMALU.haha.pastu fara reply."weyh,ko call aku jap.urgent!!!" then i called her.pastu dye ckp."weyh,ko nk watpe gy maahad??xyah la gy maahad.aku ngn kak ya dh plan nk tgk confession of a shopaholic esok.nk ajak ko tp tkot ko keje.ko join kitorg je la esok." aku."ala,ko suke hasut aku en??tp aku suke.msti la aku pilih movie.dh la aku nk tgk citer tu." then,setelah b'bincang aku pun termakan la pujuk rayu si fara tuh.haha.yg kak ya nye lg la hepi giler pastu bile dye taw aku demam bleh plak dye pesan."rda,esok ko kena bwk sweater taw,mineral water pown.pastu bwk ubat eh.aku risau ko demam.citer tu dh la best." haha.lwak la u all ni.well,kat bwh neyh pic kami di MPH.aku yg hasut dorang msok sbb tym tu dh lmbt.haha.tp aku tetap berjaya!then,saye beli seventeen ngn CLEO oke!kak ya plak beli ps,i love u.sy nak jugak tp maybe nexttym kowt!hehe.


well,CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC mmg sgt2 best!aku,fara ngn ya gelak over sket kowt.haha.Rebecca sgt2 hot!haha.dh la berebut2 popcorn.act,aku rebut sorang2 je sbb dorang dh mkn pizza!almaklumlah,spt biasa aku lah plg lmbt dikalangn mereka.so dorang pown melantak la pizza sementara tggu aku.haha.n aku nk beli nove dye kat MPH tym tu tp ya kate xyah sbb dh tgk citer.tp i'll get it!haha.so,itu la dye.finally kami dpt jugak tgk citer ni.so kembali kpd entri.ari ni ari khamis dh.semalam ade pilihanraya kecil kat 3 tmpt.Bukit Gantang,Bukit Selambau ngn Batang Ai.alhamdulillah,PR beroleh kemenangan di 2 'bukit' tersebut.walaupun Batang Ai xberpihak pd PR tp bg aku PR btol2 tlh mengubah persepsi masyarakat yg selama ni bg aku la x terbukak sgt.hehe.so tahniah kpd yg menang esp Datuk Nizar!takbir,Allahuakbar!!
so,oke x entri ni?4 title in 1 entry.haha.cool doe.aku rase la.haha.so,tggu da next post la ntok taw pe lg yg dh jd kat aku.
nota kecil;sadiq,i miss u soooo much!

4 Yorum var:

afilya said...

oiiiit!!!!!
bes tol ye tgk muvi d MV
hahah
btw sdap doe tgk cake2 uh..
hahah..
hari nh bizilion kali aku nmpk
gambar kek.
cis! asal tbe2 aku
rse nk mkn kek nh?
hahaha..

.rda. said...

haha.
yeke??
sian ko dek.
aku k pos kat ko tp tkot x smpi.
haha.
;PP

du'at in process said...

waahh.. nampak sedap je kek tu~
"kek"holic

.rda. said...

haha.
btol2.