BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 22, 2009

oh chickenpox.

i mandi pagi td. eh, tak de lah pagi. around 11 am td. masa i mandi, i nmpk ada bijik2 merah kat badan i. hati i dah berdebar gila masa tu. sebab i yakin, i kena chicken pox. after taking the bath, i masuk bilik. i tunjuk kat roommate i, zalila. and she said, yes. it was chicken pox. shitt man. tp i mcm suka la jugak sbb kalau i pergi Unit Kesihatan tomorrow morning, mesti i dapat MC a week kan. so i boleh la balik rumah dan menjalani ibadah puasa bersama family i. even i bukannya boleh puasa pun. huh, teratur lah planning ni. tak boleh puasa, dan chicken pox. seronok jugak kan. cuma i terfikir. raya ni, mesti muka i berparut gila kan. itu yg i tak suka tu. tp nak buat macam mana kan. semua ni start from ryn la. then, zalila kena. and now is my turn. tak pe lah, yang penting i nak balik rumah. oh rumah, waiting for me okay. ;))

p/s; mula2 bajet nk puasa sbb nk teman zalila, tp td tiba2 rasa nk pitam. terus i buat air milo. haha. pape tah kan.

14 Yorum var:

m.haziqhanif said...

pity you..

dyla said...

heyyy kene chicken pox :PP pegi ngendeng2 kat atyn. atyn pun belum kne lg. haha
get well soon syg :)

.rda. said...

ajik. haha. taw xpe weyyy.
;((

.rda. said...

haha. yeke dyla??
okay, aku tggu atyn balik. nk ngendeng kat dia.
;))
thanks babe.

Asmarina Sakila :) said...

i tak bersalah tidak tidak.haha

lps ni, konpem atynn yaw kenaa

.rda. said...

haha.
ryn. sila lah bertanggungjawab okay.
kalau atyn kena, mmg aku balik KL ngn dia.
;pp

FeeQa said...

chicken pox?
shud i say lucky??
haha. ;))

ble nk blk?

.azira hafiza. said...

ini semua salah RYN! tp aku tau. kau msti nk ckp tima kasih kat ryn sbb dia kau bole balik. haha :))

.rda. said...

haha.
feeqa, it's lucky.
;))
kalo esok dpt mc, aku balik la.

.rda. said...

haha.
zigha. taw xpe. sume salah ryn.
mmg la aku suka.
dah la tgh homesick ni.
haha.

[b][y][t][i][e] said...

wahh..confirm la blk nmpknyee ni..
sewonokknyee..hee

.rda. said...

haha.
yeke kot.
;))

13may said...

moga cepat sembuh dan buleh posa :)

.rda. said...

haha.
thanks 13may.
i want both.
;)