BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 28, 2009

UiTM Merbok

hye malaysian!haha..bajet cm kat oversea la..so,dis is da 1st post kat UiTM Merbok.anyway,sgt byk bende untuk diceritakan kat sini but i dunno how to start.btw,will stat dgn my 1st day kat sini kot.so,i registered on 23rd of may,ari sabtu.at first everything is juz oke.sbb aku mmg da ade schoolmate kat sini so cm xkesah sgt la..then,after kemas2 barang sumer,aku kuar ngn family aku kat pekan or bandar sg petani.oke kot..haha.at least ade gak la GSC,bowling,mall.xde la aku rase cm duduk dlm kampung sgt kn.so,ptg tu tgk wayang satu family citer Syurga Cinta.haha.best gile kot.sementara tggu movie stat kitorang gy karaoke 10 lagu.tp karaoke jamban je kot.haha.then,about 4pm ayah anta kolej blk.so lepak kat kolej jap.pastu ptg tu Minggu Mesra Siswa stat.cam pe je.nyamph aku.haha..so,MMS kitorang abes ari rabu.ptg rabu tu bleh balik umah act.tp ramai gak budak2 y jaoh x blk.so,kitorang pon ronggeng la kat sini.haha.so,now will tell u about da frens.so far,sumer kwn2 yg rapat ngn aku sgt2 best,kat sini ader afiqah(skolmate aku),then ader FS n Dila(mjsc alor gajah) ade syasya(TKC) n zaty(kedah).but aku cm xrapat sgt ngn roomates aku sbb dorang ni cm agak pendiam la.btw,kwn2 aku yg 5 org tu gile2 kot.sbb tu la kitorang bleh kwn.haha..selain dorang,ader lg 2 org yg agak rapat ngn aku.ella ngn zue,dorang pown gile2 gak.so i think everything here is oke..n our class will stat on dis saturday.our 1st class n i wish that everything will be oke..so,cm da xtaw nk citer pe dah en.so that,bia la pic2 kat bwh ni yg cerita oke!((;


syasya,rda,FS,fieqa,zaty.
syasya,fieqa,rda,FS,dila

my group kat kelas LDK.best2.

fieqa n rda

zue,ella n fieqa.


so far,ni je la pic yg sempat aku snap n upload.n insyaAllah,kalo ade mase,will update evrything here.tata.((;

6 Yorum var:

[b][y][t][i][e] said...

hehe..btl..betull..syurga cinta mmg best! =D

wah..bestnyee..nway,it is more better at branch than shah alam..

huhu..knpa la akk dpt shah alam..urgh!xpela..nk abis dh pon...he

.rda. said...

haha.
nape ngn shah alam?
x oke ke??
;))

tajudin said...

ni guna internet mana ni?

dalam kuliah ke?

.rda. said...

eh,nope la.
kat kolej ade wireless.
agak laju la.
best2.
haha.
;))

tNOe said...

rda.
cr budak nama syakila mat zahari.
dia adik member akk.
sama kos ngan kau.

tau!!!
kawan la ngan dia.

.rda. said...

haha.
oke.nnt kite carik la.
tp xtaw lg nk kwn ke x.
hahaha.
;))