BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 16, 2009

thanks HILYAH.

wth kak lin.
assalamualaikum..

hye reader.nk citer pasal HILYAH.well,aku da keje kat HILYAH ni about 1 month 2 weeks..byk sgt kenangan yg susah nk lupe sepanjang aku keje kat sini.walaupun xbape lame aku kat sini,tp bile last day tu terasa gak la sdeh nye.hehe.well,byk bende yg akan aku rindu kat sane.byk yg aku sgt2.da 1st thing yg aku rndu msti la kwn2 dan akak2 kat sane.asiah,kak yana,kak lin,kak wani,kak wan,kak mar n kak nita..n kak latifah (lupe plak) haha.2nd thing is,ZIYAD!!!haha.da cutest boy kat HILYAH..instead ah leong(as punye bf) haha..then,rindu sgt nk mkn sesame,gosssip sesame.haha..last day,is da best day walaupun sedey sgt2 tym tu tp aku thn gak la air mate ni.haha..oke,to all HILYAH's staff.thanx so much 4 all of ur supports.i love u all so much.semoga setiap apa yg dikerjakan mendapat redha nya.



aku n kak yana.



asiah n me.


kak wani ngn rda

wth kak wan.
kak mar
cutest ziyad!!miss u.
asiah ngn bf dye..haha.

4 Yorum var:

asked said...

uishh,,bule mnta diskaun nih,,,
hehee,,beli satu free 3 baju,,,

huhu...
beli 3 baju free rda...
ahaha...
go rda!!

.rda. said...

haha.
da xbleh dpt diskaun la.
da sukan staff.
;((

tajudin said...

cewahhhh

.rda. said...

haha.
sedih2.
;((