BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 02, 2009

aku & kerja.haha. ;DD

salam reader~
haha.wanna story bout my tmpt keje.haha.btw,i started my work on 1st april.well,aku keje kat subang.kat dlm butik or rumah kedai la.kat sini ade baju2 labuh(ala,hamidians of koz taw kn.) or tshirt muslimah brand HILYAH.act,aku bkn nk sgt keje kat sini but bile my mum dh tlg mintak kn kat her fren(the owner or big boss) and aunty tu plak bg green light so aku aku pown go on jela.at least dpt la tmbh2 duet poket en.haha.xkan nk tanam anggur je kat umah.anyway,keje ni agak best la sbb walaupun gaji xbape LUMAYAN.(rm900)tp aku still oke dgn dis work.but yg xbest nye.keje ni sgt2 boring.serius weyh.sumtyms aku rase cm mkn gaji buta je dok kat situ.mane tak nye,keje aku just wait 4 any online order.then,pack da things.pastu wait 4 da payment dr customer then buat invoicing.last stage,hantar kat post office or tggu lori skynet amek kotak2 tu.huhu~haha.mmg la byk order dlm satu2 mase sbb HILYAH ni ader about more than 100 re-seller kat seluruh M'sia including singapore n brunei.but da prob is the workers terlalu byk bg aku.sumer cm berebut2 nk wat keje.(akibat terlalu bosan.)haha.tp akk kat situ kate,weekdays mmg xbusy sgt.yg busy salu nye saturday sbb customer xkeje so dorg dtg sndiri to take the order.so cm full sket la kedai tu.kalo weekdays keje biase nye more to pack bju2 tu.n kalo nk bz sket pown kalo ade stock baru smpi.haha.so,stop kowt citer bout bisnes nie.haha.tgk la pic2 kat bwh neyh.oke.((;

ni baju2 ntok girls.means,budak2 kecik.it's cute beb.tp xmuat.haha.

there's not hve baju2 je.but pants utk girls pown ade.((;

ni baju2 yg display.

ni pown.baju khas utk gy umrah pown ade.

boxes ni is waiting ntok di pos.

tudung pown ader.

stock 4 da ladies.saiz M & S.act,saiz 4XL pown ade.haha.
so,da conclusion is.doa kn bisnes ni maju oke.bisnes org islam.((;

4 Yorum var:

[b][y][t][i][e] said...

wahh..dh keje??hehe..ok la tu rm900..nnt leh la belanje.. =p
lalalalalala~~~

.rda. said...

haha.
yeke??
erm.
insyaAllah.kalo kite ade rezeki la ek.
hehe.
;))

[b][y][t][i][e] said...

hehe..xpe..xpe..gengurau jerkk =p

p/s : jgn lpe amik award bersyarat tu..hehe

.rda. said...

ok sis!
;)